Klinikkens ansatte

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Hanne E. H. Kristensen
Veterinær fra Norges Veterinærhøgskole NVH, 1998
Hanne jobbet på NVH i 2 år før hun flyttet tilbake til Florø i 2000 og startet Flora Dyreklinikk sammen med Per Kristian. Hanne er en erfaren allmenpraktiker med bred etterutdanningsportefølje, blant annet på tenner og kanin.
Hjemme har Hanne og Per Kristian Labradoren Yade og den Dansk-Svensk Gårdshunden Pea.


Per Kristian Kristensen
Veterinærer fra Norges Veterinærhøgskole, 2000
Per Kristian er gift med Hanne. Han er tilknyttet klinikken, men er for det meste å se ute på gårdene som stordyrveterinær. Per Kristian er fast veterinær hos Sunnfjord Hestesportsenter A/S og på hjortefarmen på Svanøy, og han fungerer også som hele klinikkens "handy-man".


Lovise Hopkinson Standal
Veterinær fra Murdoch University, Vest Australia, 2017
Lovise begynte hos oss i januar 2019. Etter mange år i Australia har hun nå endelig kommet hjem igjen og vi er kjempe glad for å ha fått henne med i teamet vårt. Lovise er Sunnfjording og hjemme har hun to hunder, store Maggie og lille Bjørn.Sunniva Solheim
Dyrepleier fra Norges Veterinærhøgskole, 2007
Sunniva har jobbet hos oss siden hun var nyutdannet. Hun har stor interesse for tannpleie og anestesi og har også etterutdanning innen disse feltene. Hun har også vært på kaninkurs for dyrepleiere.
Hjemme har Sunniva kattene katten Felix og hunden Chili. Hun ble kåret til "Årets Dyrepleier 2018", noe vi alle er veldig stolt over!
Veronica Strømme Tansø
Klinikkassistent

Veronica begynte hos oss høsten 2013. Hun har erfaring som butikksjef fra dyrebutikk i Bergen og har fagbrev i salgsfaget. Hun har drevet oppdrett og utstilling av Maine Coon katter fra 2007 til 2015. Hjemme har Veronica 5 Maine Cooner, både fra inn- og utland.
Veronica har del varierte oppgaver og hjelper veterinærene i sitt arbeid. Hun har også vært på tannkurs og jobber en del med tenner.
Marit Solheim
Resepsjonist
Marit begynte hos oss høsten 2017. Dere vil treffe Marit i både resepsjon, butikk og telefon. Hjemme har hun hunden Luna som er av rasen Cavalier King Charles Spaniel. Marit er opprinnelig utdannet kokk og har stor interesse for god og sunn ernæring, noe som kommer kundene til gode når de skal handle til dyrene sine.


Kristine Kjellevold Aase
Resepsjonist
Kristine begynte hos oss våren 2018, og dere vil finne hun både i resepsjon, butikk og på telefon. Hun er utdannet apotektekniker, noe som er nyttig i jobben hun gjør hos oss. Kristine styrer det meste i butikken vår og står alltid klar til å hjelpe kundene. Hjemme har hun to katter, Shady og Snow White.

Våre veterinærer og vår dyrepleier går jevnlig på kurs for å holde seg faglig oppdatert.

ÅPNINGSTIDER
Mandag 08.00 - 15.30
Tirsdag 08.00 - 15.30
Onsdag 08.00 - 15.30
Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.30

Vi har bare timebestilling, ikke drop- in.

Akutthjelp hele døgnet via tlf 57 75 00 04

Følg oss på
Facebook og Instagram
TJENESTER
  • Poliklinikk med dagkirurgi
  • Vaksinering
  • ID-merking
  • Røntgen
  • Ultralyd
  • Tannarbeid inkl. kompliserte ekstraksjoner
  • Tannrøntgen
  • Egen blodlab
  • Pelsstell for katt
  • Dyrlege med etterutdanning innen kanin